Toldi Zsuzsi fitneszmodell-világbajnok és az Impulser terápia

Akt.:
Toldi Zsuzsi is Impulser mágnesterápiát használ
Toldi Zsuzsi is Impulser mágnesterápiát használ
Az idei nyár egyik legérdekesebb sportrendezvényére, a siófoki Muscle Beachre látogattunk, ahol az erős fiúk, lányok nemcsak az izmaikat feszesíthették, hanem öt napon keresztül az Impulser pulzáló mágnesterápiát is tesztelhették.


Idén nyáron először került megrendezésre a Scitec Muscle Beach a magyar tenger partján, Siófokon. Amikor tavasszal a szervezők megkeresték az Impulsert azzal a kéréssel, hogy legyenek a rendezvény támogatói, azonnal igent mondtak, hiszen így ragyogó lehetőség adódott arra, hogy az Impulser terápia sportban kifejtett jótékony hatásait az egyik legkeményebb igénybevételnél, a testépítőknél mutathassák be. A siófoki strandon többnapos felkészülés előzte meg a Scitec Raw fekvenyomó versenyt, ahol a résztvevők folyamatosan használhatták az Impulser pulzáló mágnesterápiás készüléket is, hogy az erőnléti edzések még több energiával, még nagyobb lendülettel folyhassanak.

Toldi Zsuszi két edzés között Impulserrel regenerálódottAz első naptól kezdve folyamatos használatban voltak a készülékek reggeltől estig, és a sportolók elismerően nyilatkoztak a terápiáról. Toldi Zsuzsi fitneszmodell-világbajnok is szívesen regenerálódott két edzés között a pulzáló mágnesterápián, aki egyébként elárulta nekünk, hogy ismeri korábbról a technológiát és annak jótékony hatásait, de eddig még nem volt neki saját mágnesterápiás készüléke. Megelőzésképpen használja, mivel tisztában van a terápia fájdalomcsillapító hatásával, így elsősorban derékfájdalmait kezeli vele, amikor ennek szükségét érzi. Az Impulser – elismerve Zsuzsi eddigi sikereit – megajándékozta őt egy készülékkel, ezzel is segítve a minőségi felkészülését a következő világversenyre.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .