Tokaji ÉM-olvasó nyerte a Fordot

Tokaji ÉM-olvasó nyerte a Fordot
A tokaji Fehér László nyerte az Észak-Magyarország autós nyereményjátékának díját, a 2 millió forint értékű Ford Fiestát, amit a nyereményt felajánló Ford Vagép Szalonban sorsoltak ki szombaton délután. &nbspÚj Ford szalon nyílt Miskolcon 2006.01.27.&nbspÚj Ford szalon nyílt Miskolcon II. 2006.01.27.

A játék keretében január 5-e és 14-e között 10 mozaikkockát közölt a lap, ezeket kellett kivágni és helyesen felragasztani, majd beküldeni.

A sorsolás után a lap, illetve az azt kiadó Inform Média Kft. munkatársai útra keltek, hogy otthonában gratuláljanak a nyertesnek.

A szombati ÉM-show-nak sok-sok résztvevője volt a Ford Vagép Szalonban, ahol különböző ajándéktárgyakat lehetett nyerni a kvízjátékban és az ÉM-tombolán. A műsorban fellépett a Kutas Enikő vezette Miskolci Hastáncklub, a Tombácz AnikóBaráti Péter versenytáncpáros, a Fortuna Modellstúdió, sztárvendégként pedig a Desperado együttes.

Minthogy Károly-napra esett a sorsolás, a közönség soraiból egy Károly keresztnevű résztvevő húzta ki a 7474 név közül a nyertesét.

– Szabados Gábor –