Többször is felcsaptak szerdán a lángok Debrecenben

Többször is felcsaptak szerdán a lángok Debrecenben
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Árokba borult személyautóhoz és gyalogosokat veszélyeztető tetőhöz is riasztották a lánglovagokat. Ügyeleti híreink.

A Domokos Lajos utcában egy személygépkocsi gyulladt ki tegnap reggel. A kiérkező tűzoltók egy vízsugárral oltotta el a lángokat. A mentőszolgálat a tulajdonost füstmérgezés gyanújával kórházba szállították. A gépkocsiban jelentős anyagi kár keletkezett.

Délelőtt egy Nap utcai lakóház tetején lazultak meg a téglák, amelyek a gyalogos forgalmat veszélyeztették. A helyi lánglovagok kihúzós létra segítségével elhárították a veszélyt, így anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar - A megyei rendőr-főkapitányság a keddi halálos motorbaleset kapcsán felhívja a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel, valamint a jogszabályok előírásainak megfelelően közlekedjenek! Ne feledjék, mindenkit hazavárnak! Október 17-én dél körül Berettyóúj...

Egy személygépkocsi árokba borult Gáborjánban, a Fő utcában ugyancsak délelőtt. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a járművet átvizsgálták és elvégezték a feszültségmentesítést. Az autóba egy ember utazott, ő nem sérült meg, de nagyobb anyagi kár keletkezett.

Szelektív hulladéktároló gyulladt ki délután Debrecenben, a Doberdó utcában. A tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. Anyagi kár nem keletkezett.

Gáborján külterületén fél hektár száraz gaz és nádas gyulladt fel késő este. A berettyóújfalui tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Anyagi kár itt sem keletkezett.

Október elején hárman vesztették életüket a 4-es elkerülőn
Hajdú-Bihar - Az utóbbi hetekben több tragikus kimenetelű baleset is történt Hajdú-Biharban, ezért a megyei rendőr-főkapitányság ajánlásával most figyelmükbe ajánlunk néhány tanácsot a biztonságos közlekedés érdekében. Az őszi időjárással együtt járó változások jelentős hatást gyakorolnak a közút...

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 8 személyt állítottak elő, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

HBN