„Többen mondták, hogy itt nem csak a menyasszony szép, hanem a vőlegény is”

Akt.:
A nyertes fotó
A nyertes fotó
Debrecen – Marjánné Nagy Anett és Marján János kapta a legtöbb voksot a Napló nemrég véget ért esküvőifotó-pályázatán. A győztes pár a héten átvette a jutalmát, és ha már itt jártak, beszéltek is magukról az olvasóknak.

Nemrég ért véget a a Hajdú-bihari Napló hivatalos Facebook-oldalán meghirdetett esküvői fotópályázat, melyre az idén egybekelt, megyei kötődésű párok nevezhettek esküvői fotóikkal. A versenyre 107 érvényes nevezés érkezett, a képeket pedig több mint 14 és fél ezren lájkolták. A legtöbb, közel 1300 voksot Marjánné Nagy Anett és Marján János gyűjtötte, ők nyerték a kétszemélyes, két éjszakára szóló kényeztető wellnesshétvégét az egri Hotel Unicornisba.

Gyermekkoruk óta

A győztes pár tizenkét éve ismeri egymást, idén nyáron kötötték végleg össze az életüket. János 2015 augusztusában jegyezte el kedvesét, majd csaknem pontosan rá két évre vonultak az oltár elé, amit 140-en, egy hatalmas lagzival ünnepeltek meg. Bár a fiatalok maguk is gondolkodtak rajta, hogy elindulnak a fotópályázaton, végül megelőzve őket, a feleség húga, Nóra nevezte be a párt a játékba, melyben olvasóink őket választották a legszebbnek.

– Most is itt van előttem, ahogy 2005 májusában megakadt a szemem Anetten. Egy általános iskolába jártunk, mivel mindketten téglásiak vagyunk. Fél évig udvaroltam mire egy pár lettünk, de megérte, hiszen azóta is együtt vagyunk – meséli a férj.

Díszegyenruhában

Szerződéses katonaként Jánost időnként elhívja otthonról a kötelesség, többek között megjárta Irakot és Koszovót is, de az ilyen missziók ahelyett, hogy kikezdték volna, sokkal inkább megerősítették a kapcsolatukat.

va2

Fotó: Molnár Péter

– Katonafeleségként ebbe csöppentem bele, de elfogadom a helyzetet, mert nagyon büszke vagyok rá, és mindenben támogatom a férjem – mondja Anett. – Innen is jött az ötlet, hogy csináltassunk Jánosnak katonai díszegyenruhát, hiszen mégiscsak a honvédség körül forog az életünk. Az utolsó hónapban készült el a ruha, így még a családban sem nagyon tudtak róla, volt is meglepetés a templomban, amikor megjelent benne.

Többen mondták, hogy itt nem csak a menyasszony szép, hanem a vőlegény is”

– teszi hozzá nevetve.

Bevallják, eleinte nem követték a szavazás eseményét, de ahogy kezdett körvonalazódni, hogy meg is nyerhetik, úgy lett bennük egyre nagyobb a drukk.

– Természetesen nyomon követtük a szavazatok alakulását, de ha nem tettük volna, akkor is képben lennénk, mert az ismerősök folyamatosan tájékoztattak a verseny állásáról. Én egy bankban dolgozom, ahol gyakran felismertek az ügyfelek, és az is előfordult, hogy Debrecenben ránk köszöntek mondván, drukkolnak nekünk, ami hallatlanul jó érzés volt számunkra – mosolyog Anett.

Gratulációk mindenfelől

– Én először nem akartam a díszegyenruhát, de Anett addig rágta a fülemet, hogy beadtam a derekamat – ismeri el János. – A képeket visszanézve igaza volt, biztos sokat számított az eleganciája. Miután véget ért a verseny, rengeteg üzenetet kaptunk, sokan gratuláltak nekünk. Ismeretlenek is írták, hogy drukkoltak értünk, ami különösen jólesett. Gratulált a tavalyi győztes pár is, és megerősítették, hogy remek szállásunk lesz Egerben.

– Mindenkinek köszönjük, aki ránk voksolt, és sok boldogságot a pároknak!

HBN–Molnár Szilárd