Többé nem lesz tortúra a reptérre jutás

Többé nem lesz tortúra a reptérre jutás
A reptéri parkolás ma már nem tekinthető luxusszolgáltatásnak, hiszen a nyugodt és kényelmes közlekedés kijár mindannyiunknak. Ha szívesen érkezünk saját gépkocsival a reptérre, többféle parkoló zóna és díjszabás közül választhatunk. Látni fogjuk, hogy a reptéri parkolás egyáltalán nem megfizethetetlen, nem kell ódzkodnunk tőle.

A parkolás díjait elsősorban az határozza meg, a kiválasztott zóna milyen messze található a terminál épületétől, illetve milyen prémium szolgáltatásokat tartalmaz – mondja a bud.hu munkatársa. Természetesen a közeli zónákban magasabb árakkal találkozunk, így ezek elsősorban akkor jelentenek ésszerű választást, ha csak rövid ideig szeretnénk a reptér területén tartózkodni. Ha egy családtagunkat, barátunkat hoztuk ki a reptérre vagy eljöttünk elé, az esetben a terminál bejáratánál található zónák kényelmes és megfizethető lehetőséget nyújtanak.

Ezek a zónák viszont nem nyújtanak parkolási lehetőséget abban az esetben, ha hosszú időt töltenénk külföldön. Ilyen esetekben a gépkocsinkat egy távolabbi zónában érdemes elhelyezni, akár a Holiday, akár a Business névre keresztelt zónákban. Utóbbi esetében kiemelt biztonsági intézkedésekkel találkozunk, így teljes nyugalommal hagyhatjuk magára a kocsinkat akár hetekig is.

Ha még kevésbé rutinosak vagyunk a parkolózóna kiválasztásában, néhány alapvető információval érdemes tisztában lennünk. Mint tudjuk, a terminálhoz közeli parkolók díjszabása magasabb, míg a távolabbi zónák parkolóhelyeinek árai alacsonyabbak, de emellett több szempont is meghatározhatja, melyik az ideális parkolóhely számunkra.

Mindenképpen érdemes figyelembe venni, mennyi csomaggal érkezünk. Tudni kell, hogy a távolabbi zónák esetében a reptéri transzfer gyors és kényelmes eljutást biztosít a terminál épületéig, de ha szívesebben sétálunk, akkor a biztonságos gyalogjárdákat kell használnunk. A reptér területén nem kell attól tartanunk, hogy a közlekedő gépkocsik között leszünk kénytelenek szlalomozni.

A Budapest Airpont minden parkolózónája rendelkezik társított szolgáltatásokkal. A legalapvetőbb szolgáltatások közé az alapszintű biztonsági intézkedések sorolhatók. A rendszámfigyelés és a klasszikus térfigyelés minden zóna esetében rendelkezésre állnak. Ha ennél fokozottabb biztonsági intézkedéseket szeretnénk igénybe venni a gépkocsink biztonsága és épsége érdekében, akkor a Business névre keresztelt zóna fokozott biztonsági intézkedései jelentenek ésszerű választást.

Itt nem csak a biztonsági intézkedések köre magasabb színvonalú, hanem kiemelt ügyfélszolgálat is működik annak érdekében, hogy minden pillanatban teljes biztonságban tudhassuk a gépkocsinkat.

A Budapest Airport rengeteget tett azért az elmúlt években, hogy egyre vonzóbbá tegye a reptéri parkolás szolgáltatást.

Ennek a tevékenységnek köszönhető, hogy ma már egyre szívesebben megyünk a reptérre saját kocsival a drága taxi és a kényelmetlen tömegközlekedés helyett. A szolgáltatások javítása és bővítése során egyre fejlettebbé váltak a kiszolgáló rendszerek, egyre nagyobb biztonsági elvárásoknak képesek megfelelni, az XXL parkolóhelyeknek köszönhetően már az egyterűek, minibuszok vagy nagyobb gépjárművek számára is létezik megfelelő parkolóhely…A bud.hu honlapon megtalálható a reptéri parkolás díjszabása, ennek ismeretében könnyedén döntést hozhatunk, élünk-e ezzel a lehetőséggel az utazásaink során.

– PR cikk –