Magyarország

2008.09.11. 10:03

Előzetesben egy erőszakoskodó

<p>Egy fiatal lánnyal és korábbi partnerével is erőszakoskodott, illetve egy boltot is megpróbált feltörni az a román férfi, akit a napokban fogtak el a rendőrök. Jelenleg előzetes letartóztatásban van.</p>

A román férfit egy hete kapták el a rendőrök a fővárosban, miután megpróbált kirabolni egy élelmiszerboltot. Az üzlet rácsát már befeszítette, amikor egy arra járó értesítette a rendőröket. Bár a rabló megpróbált elmenekülni, az egyenruhások elfogták.

Kiderült, hogy nemcsak ez róható fel neki. Néhány hete ugyanis a XII. kerületi Csaba utcában lefogott egy 18 éves lányt, bántalmazta, fojtogatta és elvette mobiltelefonját. Végül arra is kényszerítette, hogy orálisan elégítse ki őt. Arra is fény derült, hogy korábban több alkalommal zaklatta korábbi partnerét is: betört a lakásába, bántalmazta és közösülésre kényszerítette.

A férfit már előzetes letartóztatásba helyezték. Erőszakos közösülés, rablás, szemérem elleni erőszak és lopás miatt folyik ellene az eljárást - adta hírül a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!