Helyi közélet

2015.10.05. 09:56

Tömegbalesetben összesen 12 jármű karambolozott Debrecennél

Debrecen - Két helyszínen is tömegbaleset alakult ki hétfő reggel Debrecen határában, a Mikepércsi és a Hosszúpályi úton.

Debrecen - Két helyszínen is tömegbaleset alakult ki hétfő reggel Debrecen határában, a Mikepércsi és a Hosszúpályi úton.

A Naplo.hu információi szerint hétfő reggel a 47-es főúton egy sárga teherautó haladt Debrecen irányába, amikor Máriás-tanyánál eddig tisztázatlan körülmények között elszabadult a jármű egyik kereke.

Ezt észlelve a mögötte érkezők vészfékeztek, amely következtében egy Renault és egy Ford összeütközött, majd az elszabaduló kerék még két kisteherautót és egy kamiont is eltalált. A balesetben senki nem sérült, ám jelentős anyagi kár keletkezett. A rendőrök előbb teljes, majd félpályás útzár mellett helyszíneltek, s a Debrecen felől érkezőket Hosszúpályi felé terelték.

Nem úszta meg azonban baleset nélkül ez az útszakasz sem, a tereléssel érintett kereszteződéstől pár száz méterre ugyanis 7 autó rohant egymásba, ebből kettő az árokban landolt.

A ráfutásos balesetben szintén jelentős anyagi kár keletkezett, de szerencsére senki nem sérült.

-M.I.-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában