Helyi közélet

2015.12.07. 12:12

A balhorog jött, nem a Mikulás: ezer forintért ment a harc Szoboszlón

Hajdúszoboszló - Egy 35 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a hajdúszoboszlói nyomozók.

Hajdúszoboszló - Egy 35 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a hajdúszoboszlói nyomozók.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytat büntetőeljárást S. László ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 35 éves férfi 2015. december 6-án 22 óra körüli időben egy helyi presszóban találkozott a sértettel, akit szidalmazni és fenyegetni kezdett. S. László adósától a korábban kölcsönadott pénzt követelte, majd többször arcon ütötte, ezután a helyszínről elment. Az esetet követően a 28 éves sértett bejelentést tett a rendőrség ügyeletére. A járőrök a helyszínen adatgyűjtés és tanúkutatást végeztek és egy közeli utcában elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfit, akit a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra előállítottak. S. Lászlót a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában