Több karambol is munkát adott a Hajdú-Bihar megyei tűzoltóknak

Akt.:
Karambol a 4-es főúton Hajdúszoboszlónál
Karambol a 4-es főúton Hajdúszoboszlónál - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Az M35-ösön, a 4-es főúton és az M3-ason is történtek balesetek pénteken, utóbbiban ketten életüket vesztették. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Egy franciaágy és egy televízió kapott lángra péntek hajnalban Biharkeresztesen, egy Arad utcai házban. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. A mentőszolgálat a házban élő hat embert füstmérgezés gyanújával kórházba szállított.

Oldalára borult egy személyautó péntek délelőtt az M35-ös autópályán, a tizennyolcadik kilométerszelvénynél. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Kora délután Hajdúszoboszló külterületén a 4-es számú főút elkerülő szakaszán két személygépkocsi ütközött össze. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, és megszüntették az üzemanyagfolyást. A balesetben nem sérült meg senki, de jelentős anyagi kár keletkezett.

mb1Fotó: Matey István

Debrecenben, a Komlóssy utcában egy lakóházban a villanyvezeték-doboz gyulladt ki péntek délután. A tüzet a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos eloltotta. A tűzoltók az épületet átvizsgálták, és elvégezték az utómunkálatokat.

Gáztűzhelyen olaj gyulladt ki délután egy családi ház konyhájában Nádudvaron, az Alkotás utcában. A püspökladányi hivatásos egység kiérkezése előtt a tulajdonos a tüzet eloltotta. A tűzoltók átszellőztették a házat, és az utómunkálatokat végezték el. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Szintén a tulajdonos oltotta el azt a tüzet is, amely péntek délután Debrecenben, a Kassai úton keletkezett egy családi ház padlásfeljárójában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral végezték el az utómunkálatokat. A mentőszolgálat az oltást végző tulajdonost kórházba szállította égési sérülésekkel.

Hajdúnánás külterületén, az M3-as autópályán két személygépkocsi ütközött össze tegnap késő este. A hajdúnánási és a püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik a járműveket áramtalanították és a területet megvilágosították. A két autóban hatan utaztak, négyen megsérültek, két ember pedig a helyszínen életét vesztette. A műszaki beavatkozás a rendőrség teljes útzára mellett zajlott.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Halálos baleset az M3-as autópályán Hajdúnánásnál
Debrecen, Hajdúnánás - Összeütközött két személyautó az M3-as autópályán Hajdúnánás térségében, ketten meghaltak - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. A balesetben többen megsérültek. Balogh Péter tájékoztatása szerint a Budapest felől Nyíregyháza felé vezető ol...

Fotó: Matey István
Hajdúszoboszló - Két személyautó karambolozott péntek délután a 4-es főúton, a Hajdúszoboszló felé vezető kereszteződésen. A balesetben személyi sérülés nem történt, ám jelentős anyagi kár keletkezett. A rendőrség a műszaki mentés és helyszínelés idejére teljes útzárat rendelt el. Fotó: Matey Is...

Forrás: Google Maps
Hajdúböszörmény - A baleset az autópálya hajdúböszörményi szakaszán történt, ketten megsérültek. Eddigi információink szerint csütörtök reggel 8 óra 45 perc körül egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között az M35-ös autópálya 18. kilométerszelvényében szalagkorlátnak ütközött. A gé...