Több játékos is külön készül

Szombaton jön a főpróba
Szombaton jön a főpróba - © Fotó: Derencsényi István, archív
Debrecen – Ludánszki, Verpecz, Lázár és Zsidai sem edzhet együtt a DVSC-vel.

Több lokista is rehabilitációs munkát végez a klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint. Ludánszki Bencének még a Rapid Bucuresti elleni, törökországi edzőmeccsen tört el egy csont a kézfejében. Akkor kapott egy sínt, amellyel könnyített munkát tudott végezni, de külön a többiektől. A játékosnak a héten teljesen begipszelték a kezét, ezzel biztonságosabban tud majd edzeni, de egyelőre még nem csatlakozhat a csapathoz. Verpecz István és Lázár Pál szintén az edzőtáborban, a Slovacko elleni találkozón sérült meg. Mind a ketten a térdükkel bajlódnak, és a héten csak rehabilitációs edzéseken vehetnek részt.

Zsidai László korábban Achilles-ín gyulladásban szenvedett, ezért nem is tarthatott a csapattal Törökországba. Ez idő alatt kezelésekre járt, és ő is rehabilitáción van még – írja a dvsc.hu.

A DVSC-TEVA szombaton 15 órakor a Ferencváros labdarúgócsapatával játszik felkészülési mérkőzést az Oláh Gábor utcai stadionban – a felek főpróbának tekintik a találkozót a jövő héten rajtoló tavaszi bajnoki szezon előtt. Az összecsapást bárki megtekintheti, aki jegyet vesz rá, a belépők a DVSC ajándékboltjában (péntekig 9–20 óra között, szombaton 12 óráig) és az Oláh Gábor utcai irodákban (9 és 16 óra között) is 500 és 1000 forintos árakon vásárolhatók meg. A mérkőzés napján az Oláh Gábor utcai stadion jegypénztáraiban lehet majd megvenni a belépőket 9 órától.

HBN