haon-sportoldal

2008.03.25. 12:36

Okulni, felkészülni, továbbjutni!

<p>Debrecen - Hidegzuhanyként élték meg a Loki-hívők a Soproni Liga 20. fordulójában lejátszott DVSC-TEVA–MTK bajnoki mérkőzést és nem csak azért, mert lényegében szinte az egész mérkőzés ideje alatt zuhogott az eső.</p>

A debreceniek teljesítménye elmaradt a várttól, így a fővárosiak hazai pályán győzték le a bajnokcsapatot, ezáltal elmaradt a DVSC előzése a tabellán, sőt a kék-fehérek 4 pontra növelték az előnyüket üldözőikkel szemben.

Egy félidő kevés volt

– Kifejezetten jól kezdtük a meccset, teljesen beszorítottuk az MTK-t, de sajnos nem tudtunk ebben az időszakban eredményesek lenni. A folytatásban alább hagyott a lendületünk, amiben a mély talajú pálya is ludas volt, kiegyensúlyozottabb lett a játék, viszont a hajrában újra a mi akaratunk érvényesült.

Az első félidőben jól játszottunk és nekem is elég jól ment. Mint utólag kiderült, az hogy ebben a játékrészben nem tudtunk gólt, gólokat rúgni, nagyban befolyásolta a végeredményt – nyilatkozta a Naplónak Takács Zoltán, aki az első félidőben a hazaiak egyik legjobbja volt, magabiztosan látta el védőfeladatát és többször is veszélyeztette Végh kapuját.

– A szünet után próbáltuk erőltetni a támadásokat, természetesen nem játszhattunk döntetlenre, mentünk előre, de egyre kapkodóbbá vált a játékunk, nem találtuk a ritmust. A találkozó végén már nem voltunk olyan frissek, mint mondjuk a szünet előtt, s ezt kihasználta az MTK. Sajnáljuk, hogy így alakult, hiszen nagy lehetőségünk volt arra, hogy a tabella élére ugorjunk.

Újabb erőpróba

Nincs idő a búslakodásra, hiszen csütörtökön újabb nagyon fontos ütközet vár a Lokira: a Fehérvár a Magyar Kupa negyeddöntőjében egygólos előny birtokában érkezik a cívisvárosba.

– Mint minden mérkőzést, a hétvégi bajnokit is megnéztük, kielemztük, de túl kell lépnünk rajta, hiszen itt az újabb erőpróba. Az első, fehérvári meccsen sokan nem játszottak azok közül, akik a bajnokin pályára léptek, így nem tudom, milyen összetételű gárdát küld harcba Herczeg András csütörtökön. Miután engem kiállítottak az MTK ellen és így eltiltanak a következő bajnokiról, vélhetően bizonyíthatok a Fehérvár ellen. Igazából teljesen minden, milyen összeállítású csapat kap lehetőséget a Magyar Kupában, mindenképpen tovább kell jutnunk, egy szép győzelem feledtetné a szombati kudarcot – fogalmazott a debreceni védő.

Bérleteseknek ingyen

A bérletesek ingyen, az állandó belépővel nem rendelkezők pedig kedvezményes áron tekinthetik meg a helyszínen a csütörtökön 18 órától kezdőd DVSC-TEVA–FC Fehérvár Magyar Kupa negyeddöntő visszavágót az Oláh Gábor utcai stadionban. Az összecsapásra a B-középbe 500 forintos, míg a többi szektorba 700 forintos jegyárak lesznek érvényesek.

A belépőjegyek a szokásos helyeken, a három Loki-shopbanPlaza, Tesco, Malompark -, valamint csütörtökön a stadion 1-es pénztáránál elővételben megválthatók.

Elszalasztott lehetőség  A várt előzés elmaradt, sőt kellemetlen vereséget szenvedett a Loki hazai pályán.  

DVSC-TEVA - MTK élő közvetítés A meccs történései percről, percre

 

Dicséret illeti a lokista fiatalokat: A DVSC-TEVA a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett Székesfehérvárott, a Fehérvár csapata vendégeként.  

 

Fehérvár-DVSC-TEVA online közvetítés: A Magyar Kupa negyeddöntőjének első meccsén a DVSC-TEVA Székesfehérvárott a Fehérvár vendégeként lépett pályára.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!