Több esethez riasztották a tűzoltókat vasárnap

Akt.:
Több esethez riasztották a tűzoltókat vasárnap
© Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Hajdúszoboszlón egy motoros sárkányrepülő zuhant le.

Vasárnap Debrecenben, a Kétmalom utcában egy tíz méteres fa az úttestre dőlt. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel a fát eltávolították, közölte a Naplóval a megyei katasztrófavédelem illetékese.

Debrecen külterületén a 471-es számú út mellett harminc négyzetméteren lángolt a gaz, a debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal valamint egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Vasárnap délelőtt Debrecenben, a Hosszúpályi úton egy kerékpáros és három személygépkocsi ütközött össze. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. A balesetben érintettek közül három gyermeket és egy felnőttet kórházba szállított a mentőszolgálat.

sr3Fotó: Matey István

Délután Pocsajban, a Mező utcában egyhektáros területen a száraz avar égett. A létavértesi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

A komádi önkormányzati tűzoltókat is avartűzhöz riasztották vasárnap. Komádiban, az Alkotmány utcában húsz négyzetméteren lángolt a gaz, melyet a tűzoltók egy vízsugárral oltottak el.

Száz négyzetméteren a száraz avar égett a vasútvonal mellett, Nyíradony közelében. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Debrecenben, a Bujdosó utcában egy családi házban a kismegszakító kigyulladt, a tulajdonos a tüzet eloltotta a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt. Az egység az épület átszellőztetését végezte el.

Szénacsomó égett Komádiban, az Alkotmány utcában. A komádi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Délután pedig egy motoros sárkányrepülő zuhant le Hajdúszoboszlón, a Malom soron. A gép leszállás közben csapódott egy kerítésnek, a benne utazó két embert a mentőszolgálat kórházba szállította. A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik elvégezték a sárkányrepülő feszültségmentesítését.

srFotó: Matey István

Vasárnap este Debrecenben, a Szél utcában egy személygépkocsi gáztartályából a gáz szivárgott. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és a gázt kiengedték egy vízsugár fedezete mellett.

HBN


Debrecen - Egy kisbusz haladt vasárnap délután a Hosszúpályi úton, amelynek vezetője - információink szerint -, későn észlelt egy kerékpárost, így vészfékezett, ám ennek következtében két hátul érkező személyautó belerohant a buszba. Az eset során négyen sérültek könnyeben. A rendőrség teljes útz...

Lezuhant egy sárkányrepülő Hajdúszoboszlón
Hajdúszoboszló - Két emberrel a fedélzetén leszállás közben kerítésnek ütközött és lezuhant egy motoros sárkányrepülő vasárnap kora este Hajdúszoboszlón, a Malom soron. A balesetben a pilóta súlyos sérülést szenvedett, utasa megúszta sérülés nélkül a zuhanást. Fotó: Matey István...