Több baleset is történt hétfőn a debreceni utakon, ketten súlyosan megsérültek

Több baleset is történt hétfőn a debreceni utakon, ketten súlyosan megsérültek
© Fotó: police.hu
Debrecen – Két férfi súlyos, míg egy nő könnyű sérüléseket szenvedett április elsején – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint április 1-jén 10 óra körül egy férfi az általa vezetett személygépkocsival közlekedett Debrecenben, a Diószegi úton. A sofőr a Vikár Béla utca kereszteződésében úgy kanyarodott balra, hogy közben nem biztosított elsőbbséget a szemből közlekedő segédmotor-kerékpárosnak, akivel összeütközött. A motoros elesett, és súlyos sérülést szenvedett – derül ki a rendőrség közleményéből.

Fotó: police.hu

Ezzel egy időben, Debrecenben, a Mikepércsi úton is balesetnél intézkedtek a rendőrök. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi gépkocsijával haladt a Somlyai utca felé, amikor későn észlelte, az úttesten, körültekintés nélkül szabálytalanul áthaladó gyalogost, akit elütött – adta hírül a rendőrség. Mint írják, a baleset során a gyalogos elesett, és súlyosan megsérült.

Fotó: police.hu

Még aznap 13 óra 45 perc körül egy nő az általa vezetett személygépkocsival közlekedett Debrecenben, a Salakos utcán. Haladása során figyelmetlen vezetése miatt gépjárművével lehaladt az útról, és az árokban, a tetejére borulva állt meg. A balesetben a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett – olvasható a police.hu-n.

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a balesetek körülményeit.


Debrecen - Az 50 éves gépjárművezető ittasan ült a volán mögé - adta hírül a police.hu. A debreceni rendőrök előállították. A rendőrségre április 1-jén 18 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben, a Nap utcában egy szürke színű BMW nekiment egy parkoló autónak, majd elhajtott...