Helyi közélet

2013.04.10. 18:29

Elöntött akna miatt szünetelt az adásuk

Debrecen – Kedd este óta szünetel a telefon, a televízió és az Internet szolgáltatás a Jerikó utcán a UPC ügyfeleinél – jelezték szerkesztőségünknek szerdán.

Debrecen – Kedd este óta szünetel a telefon, a televízió és az Internet szolgáltatás a Jerikó utcán a UPC ügyfeleinél – jelezték szerkesztőségünknek szerdán. A szolgáltató szóvivője kérdésünkre elmondta: az E.ON-tól és a lakóktól úgy értesültek, hogy egy csőtörés következtében víz öntötte el a műszaki berendezéseiket is magába foglaló aknát, s az áramszolgáltató a javítás időtartamára lekapcsolta az áramot. Így mintegy 150 előfizetőt nem tudtak kiszolgálni.

– Intézkedtünk, hogy egy szerelő elvégezze a szükséges javítást, amint hozzá tud férni az aknához. Remélhetőleg a szolgáltatásaink még a mai napon újraindulhatnak – reagált Szűcs László.

Az E.ON illetékesétől megtudtuk: az áramszolgáltatás rövid ideig szünetelt, az áramot még a kikapcsolás estéjén visszakapcsolták.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában