Magyarország

2008.03.13. 05:57

Olvasónk írja: Miért nem ünneplehetünk együtt?

<p>Pedig, de jó és szép lenne, ha kicsiknek, nagyoknak kezében ott lobogna nemzetünk zászlaja. Nem a szomorúság és a félelem gyötörné a népünket. Szebb Magyarországot, jobb életet ígérnek mindig, de ez csak ígéret marad.</p>

Fáj, hogy az ország több politikusa már hetekkel előre kijelentette, március 15-én nem lesz együtt ünneplés.

Jó lenne, ha a köztársasági elnök is kiállna a nép elé. Miért nem méltó arra, hogy a szavait egyenes, élő adásban lássák, hallják az emberek? Megköszönjük azoknak a hősöknek, akik életüket és vérüket adták a hazáért, a szabadságért. Pedig, de jó és szép lenne, ha kicsiknek, nagyoknak kezében ott lobogna nemzetünk zászlaja. Nem a szomorúság és a félelem gyötörné a népünket. Szebb Magyarországot, jobb életet ígérnek mindig, de ez csak ígéret marad. A tettek messze elmaradnak a szavaktól, az igazság, a biztonság mind távol áll tőlünk, s nem is fog valóra válni egyhamar. Félek, hogy még az unokánk se fogják elérni, nemhogy én - írta Kovácsné, mándoki olvasónk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!