Tizenéves suhancok raboltak ki egy férfit Balmazújvárosban

Akt.:
Tizenéves suhancok raboltak ki egy férfit Balmazújvárosban
© Fotó: police.hu
Balmazújváros – A balmazújvárosi rendőrök egy órán belül elfogták azt a 17 éves fiút és 14 éves társát, akik a megalapozott gyanú szerint kiraboltak és bántalmaztak egy 52 éves helyi férfit.


2015. szeptember 16-án este nyolc körül egy 17 éves és egy 14 éves fiú elkezdett követni egy vásárlásból hazafelé tartó 52 éves helyi férfit. Megvárták, míg egy kevésbé forgalmasabb utcához ér, ekkor a 17 éves gyanúsított hátulról leütötte a férfit, akit ezután mindketten bántalmazták. Ezt követően a földön fekvő sértett zsebeiből készpénzt, egy doboz cigarettát, illetve két darab öngyújtót vettek el, valamint a nála lévő egy üveg sört is magukhoz vették.

A helyszínre érkező járőrök adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként a két fiatalt a cselekmény elkövetése után egy órával elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták mindkettőjüket, mely során mindketten beismerő vallomást tettek.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az elkövetők ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –