Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.01. 17:09

Színes forgatag a majális parkban Fehérgyarmaton

<p>Fehérgyarmat - Versenyek és színpadi bemutatók jelentették a május elsejei programot Fehérgyarmaton. <dia width="900" height="700" alt="Színes forgatag a majális parkban Fehérgyarmaton 2008.05.01."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Sz_nes_forgatag_a_maj_lis_parkban_Feh_rgyar/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Színes forgatag a majális parkban Fehérgyarmaton 2008.05.01." /></a></dia></p>

Babgulyásfőző-versennyel indult a fehérgyarmati majális parkban a munka ünnepi rendezvény. Az alkalmi szakácsokból álló csapatok közül a köztisztviselők főztjét ítélte legízletesebbnek a zsűri.

A lovassportot kedvelőknek a térségben népszerű fogathajtó-verseny nyújtott kellemes kikapcsolódást, s sokan szurkoltak a görkorcsolya ügyességi megmérettetés benevezettjeinek is. A folytatást szintén a sport jelentette: a Diósgyőr-Kistökös Focisuli U11 labdarúgó-mérkőzése után 11-es rúgó verseny, majd a helyi önkormányzat, a gyarmati öregfiúk és a szatmári sportbarátok csapatainak focibajnoksága kínált látnivalót a közönségnek.

Kora délután megtelt érdeklődőkkel a park szabadtéri színpada előtti terület: az óvodások, a Kenguru SE fehérgyarmati utánpótlás csoportja, a Candies, a MITSUYA-KAI karatésok tetőfokára parancsolták a hangulatot. Az esti órákban Torres Dani adott koncertet, majd térzene szórakoztatta a városlakókat.

- Koncz Nóra -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!