Tiszavasváriban repkedtek a dartsosok nyilai

Tiszavasváriban repkedtek a dartsosok nyilai
© Fotó: Cívis Darts Sportegyesület
Tiszavasvári, Debrecen – Október 29-én a Cívis Darts Sportegyesület rendezésében lezajlott az I. Tiszavasvári Open, Nyílt Steel Darts verseny Tiszavasváriban, az NYSZC Tiszavasvári Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma hozzájárulásával, amely biztosította a verseny helyszínének professzionális környezetét. Északkelet-Magyarország legnagyobb és legszínvonalasabb rendezvényén vehettek részt az eseményre érkező versenyzők és nézők egyaránt.

52 induló állt a délelőtt folyamán dobóvonalhoz, hogy megmérettesse magát és legjobb darts kézségeit elővéve eljusson a dobogóig, ahol kupán és oklevélen kívül pénzdíjazásban is részesülhetett.
Az eseményen az ország legjobbjai is megjelentek emelve ezzel is a rendezvény színvonalát, valamint fokozva a kihívást és a játszmák hangulatát.

A verseny vigaszágas kieséses rendszerben zajlott, ahol a játékosok egy meccs elvesztése után, a vigaszágra kerülve újabb esélyt kaptak a döntőbe jutásra. Ezzel a lehetőséggel élt Nagy Attila, aki a döntőben az egyenes ág győztesével, Bezzeg Nándorral küzdhetett meg az első helyezésért. Nagy Attila szoros és izgalmas meccset játszhatott, de végül alulmaradt Bezzeg Nándorral szemben.

A rendezvényen elindulók között az első 5 helyezett díjazásán túl kupával és oklevéllel gazdagodott a legjobb női játékos, a legtöbb 180-at, illetve a legmagasabb kiszállót dobó versenyző. Továbbá különdíjjal jutalmazták a legfiatalabb nevezőt és az első 180-at dobó játékost is.

Érdekfeszítő és eseménydús játékok után íme az eredmények:

1.helyezett: Bezzeg Nándor
2.helyezett: Nagy Attila
3.helyezett: Cseh Péter
4.helyezett: Kamenyiczki Tibor
5.helyezett: Abonyi Ádám

Legjobb női játékos: Bogár Alexandra
Legmagasabb kiszálló(160): Abonyi Ádám
Legtöbb 180(5 db): Pajzák Tamás (Bezzeg Nándor felajánlásával, aki meghaladta ezt 9 db 180-al)
Első 180: Cseh Péter
Legfiatalabb induló: Makra Áron

– Cívis Darts Sportegyesület –
hirdetés