Tiszát inspirálja a konkurenciaharc

Akt.:
Tiszát inspirálja a konkurenciaharc
Tiszát inspirálja a konkurenciaharc - © Fotó: dvsc.hu
Debrecen – Új csatárt szerződtetett a Loki: Tisza Tibor három évre írt alá.

– Nagyon örülök, hogy visszatérhettem Debrecenbe, igyekeztem minél intenzívebben megélni a pillanatot – nyilatkozta a DVTK-tól a DVSC-TEVA csapatához hétfőn este érkezett huszonkilenc éves támadó, Tisza Tibor, utalva arra, hogy ifjú futballistaként a cívisvárosban nevelkedett. – Sok ismerősöm van a keretben: Máté Peti a legjobb barátom, de kifejezetten jóban vagyok Kulcsárral, Szakállyal, Sidibével és korábbi diósgyőri csapattársammal, Seydivel is. Örültek nekem, tehát nagyon pozitív élmény volt megérkezni Debrecenbe – mondta a csatár, aki az elmúlt fél évben „körön kívülre került” Diósgyőrben, ezért közös megegyezéssel szerződést bontott a borsodi piros-fehérekkel, de a miértről nem kívánt nyilatkozni a játékos.

Nem foglalkozik a múlttal

– Nem akarok a múlttal foglalkozni, lezártam magamban a történetet és csak előre tekintek, a Loki sikeréért hajtok – szögezte le Tisza. Az ötszörös válogatott támadó korábban kétszer volt a Diósgyőr játékosa, de megfordult az Újpestben és két belga klubban, a Royal Antwerpben és a Sint-Truidenben is.

A labdarúgóval beszélgetvén szóba került az is, hogy a DVSC-ben egyáltalán nem számíthat bérelt helyre a kezdetektől fogva. – Természetesen tisztában vagyok vele, hogy komoly gárdáról van szó, amely a bajnoki címért küzd évről évre és a nemzetközi kupák valamelyikében szerepel. Jó játékosok alkotják a keretet, nem csak a csatársorra, de minden posztra igaz ez. Ennek csak hasznát vehetjük, hiszen még jobb teljesítményre serkenthet bennünket a konkurenciaharc. Ami engem illett, nem a Lokival végeztem a téli felkészülést, ezért időre van szükségem, hogy utolérjem magam, de egyáltalán nem derogál leülnöm a kispadra. Az a célom, hogy újra felépítsem magam, formába lendüljek és jó játékkal szolgáljam a Debrecent. Nagyszerű érzés lenne a szurkolókkal együtt ünnepelni a bajnokság végén az új Nagyerdei Stadionban – tekintett előre Tisza Tibor.

HBN-TN


Tisza Tibort leigazolta a Loki
Debrecen – Amiről már hetekkel ezelőtt szó volt, most realizálódott: a huszonkilenc esztendős csatár, Tisza Tibor három évre aláírt a DVSC-TEVA együtteséhez – írja a dvsc.hu.