Járvány

2020.05.23. 10:40

Az NFL védője szerint nézők nélkül nem lenne móka

Aaron Donald, az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) egyik legjobb védőjátékosa számára nézők nélkül nem lenne olyan szórakoztató a játék.

A Los Angeles Rams sztárja egy videointerjúban jelentette ki, úgy érzi, feltétlenül szükség van a nézőkre a mérkőzéseken.

„Nem tudom, hogyan tudnánk szurkolók nélkül pályára lépni, mert véleményem szerint ez kivenné az izgalmat és a mókát a mérkőzésekből”

- tette hozzá Donald, aki ugyanakkor tudja, a véleménye keveset fog számítani, ha a járványhelyzet miatt nem lehetnek nézők az arénákban.

„A drukkerek tesznek azokká, akik vagyunk, ők adják azt az extrát, amire szükségünk van, amikor fáradunk. Ha megcsinálsz egy nagy játékot, és hallod, amint 80 ezren üvöltenek, az felspannol”

- egészítette ki mondandóját a játékos, aki a pandémia miatt jelenleg pittsburgh-i otthonának pincéjében készül egyéni edzésterv alapján.

A védőfalember Donaldot 2017-ben és 2018-ban is a liga legjobb védőjének választották, első szezonjában a liga legjobb újonc védője lett, míg ötször bekerült a legjobbakat felvonultató elsőszámú All Pro-csapatba. A játékos 2018-ban hatéves, 135 millió dolláros szerződést között a Ramsszel.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában