Tilosban parkoló autó miatt akadozott a forgalom a Dósa nádor téren

Tilosban parkoló autó miatt akadozott a forgalom a Dósa nádor téren
Kedden délután egy tilosban parkoló autó miatt akadozott a forgalom a Dósa nádor téren Debrecenben. Rendőri intézkedésre is sor került, sőt, a lopóautó is megjelent.

Délután fél háromkor érkezett bejelentés a buszsofőrtől a rendőrségre. A busz szemmel láthatóan nem tudott befordulni a 11-es megállójába a mozgáskorlátozott parkolási igazolvánnyal rendelkező járműtől, ami a forgalomtól elzárt területen állt.

20 ezer ft+ áfa a teljes költség

A gépjármű tulajdonosa az elszállítás folyamatának elindulása után érkezett a helyszínre, tudomásunk szerint így a 20 ezer ft+ áfa teljes költségnek csak a felét kellett kifizetnie.
Tőzsér Gyula, a Debreceni Közterületfelügyelet hatósági osztályvezetője elmondta, a DKV-val együttműködnek, és kiemelten kezelik azon eseteket, amikor a tömegközlekedési eszközök haladását akadályozza meg egy-egy rossz helyen parkoló autó. A Dósa nádor tér környékén is folyamatos a közterületfelügyelet jelenléte, gyakori, hogy onnan szállítanak el autót. Volt már példa azonban a villamossínen vagy buszmegállóban “felejtett” gépjármű elszállítására is.