Tévesen közöltük…

Debrecen – A Hajdú-bihari Napló hasábjain és a Hajdú Online-on május 10-én közöltük Győriné Judit olvasói levelét arról, hogy közkívánatra újra Karády és Edith Piaf dalait hallhatják az érdeklődők Soós Judit előadásában a Belvárosi Közösségi Házban.


A Napló és a Hajdú Online ilyen jellegű írásokat előzetesen csak akkor jelentet meg ingyenesen, ha a rendezvényen sem szednek belépődíjat. Amikor e tényre kifejezetten rákérdeztünk, Győriné Judit megerősítette, hogy nem lesz belépődíj. E lényeges információt, be is írtuk a levélbe.

Mint utóbb megtudtuk, ezzel félrevezettük az olvasókat, a koncertre érkezőknek ugyanis 1500 forintért úgynevezett támogató jegyet kellett venniük. Szerkesztőségünk ezúton kér elnézést mindazoktól, akik – velünk együtt – a félrevezetés áldozatai voltak.


Olvasói levél: Közkívánatra újra Karády és Edith Piaf!
Debrecen – Karády Katalin, Edith Piaf és Soós Judit: három hang és mégis egy, mert Soós Judit énekesnő a színpadon az az ember, akit éppen alakít, akinek a sanzonjait énekli. Hogy ez mennyire igaz, az kiderül az előadásokat követő visszajelzésekből.

hirdetés