Tettlegességig fajult közlekedési vita

2010. április 13-án érdekes közlekedési vitának lehettek szemtanúi a Hatvan utca zsákutca felőli részén közlekedők.

12.00 óra körül a Piac utca-Hatvan utcai „un. Unio-Bika parkolórész” szervizútjáról balra a Bethlen utca felé kikanyarodni szándékozott egy 65 éves férfi által vezetett fehér színű Színház feliratú Ford Tranzit, azonban útját állta a Hatvan utca jobb oldalán a parkoló gépkocsik mögött leálló piros színű Suzuki.

 A 65 éves férfi dudált, hogy a Suzukist felszólítsa haladása akadályozásának megszüntetésére, azonban az autóban nem ült senki. A Suzuki tulajdonosa a Posta felől érkezett, aki a közlekedési konfliktus során a Ford vezetőjére rányitotta az ajtót, s 1 esetben ököllel combon ütötte, mire a 65 éves férfi az autómosó kefével homlokon ütve őt, válaszolt.

A 34 éves férfi feje vérezni kezdett, mire több járókelő is odament hozzá, s zsebkendővel is ellátták.

A közlekedési konfliktusból kialakult helyezett okán a Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A körülmények tisztázása érdekében szükséges a cselekmény szemtanúinak meghallgatása is, különösen a férfi segítségére siető járőkelőkének, ezért kérjük, hogy aki a fenti időpontban szemtanúja volt a Hatvan utcai történéseknek jelentkezzen.

Jelentkezni lehet személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4. „B” ép. I/6. sz. hivatali helyiségében), illetve telefonon 52/516-400/26-87-es melléken, illetve az ingyenesen hívható segélyhívók (107, 112) egyikén.

A bejelentő személyét a rendőrség bizalmasan kezeli!