Elfogták a Nagyerdőn parkoló kocsik fosztogatóját

Akt.:
Elfogták a Nagyerdőn parkoló kocsik fosztogatóját
© Fotó: police.hu
Debrecen – A helyi rendőrök elfogták azt a 35 éves férfit, aki betörte egy parkoló személygépkocsi ablaküvegét.

2016. február 14-én 16 óra 25 perc körüli időben a rendőrök Debrecenben, a Nagyerdei körúton észrevettek egy gyanúsan viselkedő férfit, aki egy parkolóban gépkocsikat nézegetett. A férfi a járművek közé ment, majd az egyik gépkocsi jobb első üvegét kézzel betörte. A rendőrök azonnal odaszaladtak a férfihoz, aki a többszöri felszólítás ellenére a helyszínről elmenekült. A nyomozók a férfi után szaladtak, utolérték és elfogták.

A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított 35 éves helyi lakost a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. L. György vallomásában elmondta, hogy a gépkocsi jobb első ülésén meglátott egy táskát és azt akarta ellopni, mert azt remélte, hogy pénz lesz benne. A nyomozás során beszerzett adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy a debreceni Nagyerdő területén további 11 gépkocsit feltört, amelyekből különböző értéktárgyakat tulajdonított el. A debreceni férfi beismerő vallomást tett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Gépjármű-felderítési Alosztálya a gyanúsítottal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés