Tetten érték a debreceni fatolvajt

Tetten érték a debreceni fatolvajt
© Fotó: police.hu
Debrecen – Az erdészek érték tetten azt a 62 éves debreceni férfit, aki a megalapozott gyanú szerint a Fancsikai-tavak területén található erdőből fát lopott.

Az erdészek 2015. december 30-án 10 óra 55 perckor Debrecen külterületén, a Fancsikai-tavak területén található erdőben láncfűrész hangjára lettek figyelmesek, majd amikor közelebb mentek megláttak egy férfit, aki a kivágott fákat egy utánfutóra pakolta. Az erdészek a tetten ért férfit a helyszínen visszatartották és bejelentést tettek a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A kiérkező rendőrök a 62 éves Sz. Gyulát elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. A megalapozott gyanú szerint a férfi három akácfát kivágott, majd azokat feldarabolta és az utánfutóra pakolta. Gyanúsítotti kihallgatásán a debreceni lakost a nyomozóknak elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Debreceni Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –