Tetten érte és követni kezdte a betörőt egy férfi Polgáron

Akt.:
Tetten érte és követni kezdte a betörőt egy férfi Polgáron
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – A helyi rendőröket a Hajdú-Bihar Megyei Tevékenység-irányítási Központ munkatársai irányították a bejelentő által megadott helyszínre.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, amelyet egy napon belül befejezett egy hajdúböszörményi lakossal szemben.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. február 11-én 13 óra körül arról, hogy Polgáron a szomszédjában található lakatlan ingatlanba betört egy férfi, akit tetten ért és követni kezdett. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a bejelentővel folyamatos telefonos kapcsolattartás mellett a helyszínre irányította a polgári járőröket, akik elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

B. Zsoltot az egyenruhások előállították a Polgári Rendőrőrsre, ahol a 37 éves férfit gyanúsítotti kihallgatását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették. A hajdúböszörményi lakos beismerő vallomást tett.

A nyomozó hatóság a B. Zsolttal szemben indított nyomozást 2018. február 12-én befejezte, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes ügyészség részére.

– police.hu –


Kaba - A rendőrök mindkét bűncselekmény elkövetőjét elfogták, akik a gyanú szerint betörtek két házba Kabán. Egyikük nyomára Misa, a szolgálati kutya vezetett. A rendőrségre február 2-án délelőtt érkezett bejelentés arról, hogy betörtek egy kabai családi házba. A rendelkezésre álló adatok szerint...

Debrecen - A debreceni rendőrök percenken belül elfogták azt a két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint egy építkezésről tulajdonítottak el rézkábeleket, szerszámokat és műszaki cikkeket. Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre február 6-án 0 óra körül arról, hogy Debrecenben, Gárdony...

Címkék: , , ,