Tetőről zuhant le egy ember a Bayk András-kertben

Tetőről zuhant le egy ember a Bayk András-kertben
© Illusztráció: Archív
Debrecen – A mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba a férfit. Ügyeleti hírek szombatról és vasárnapról.

Ketten súlyosan, egy személy pedig könnyebben sérült meg szombat este a 47-es főúton, Darvason történt balesetben. Egy-egy súlyos sérültet Debrecenbe, illetve Berettyóújfaluba szállítottak, utóbbi város kórházában látták el a könnyebb sérültet is. A megyei rendőr-főkapitányság ügyeletese a Napló érdeklődésére elmondta: egy Toyota és egy Lada karambolozott egy kanyarodó útszakaszon frontálisan. Az egyik utast a tűzoltók vágták ki a roncsból.

Vasárnap a debreceni Bayk András-kertben lesett egy férfi a tetőről. Őt súlyos sérülésekkel szállították a mentők kórházba – tudtuk meg a mentőszolgálat ügyeletesétől. A tűzoltókat vasárnap hajnalban a debreceni Óiskola utcába is hívták, miután a szivárgó gáz meggyulladt, a tűzben egy kuka semmisült meg. Vasárnap Hajdúnánáson és Bakonszegen kisebb avartüzet kellett oltaniuk a lánglovagoknak. Szombaton Hajdúszoboszlón, vasárnap pedig a debreceni Acsádi úton hasadt le egy-egy faág. A helyi hivatásos tűzoltók vágták le az ágakat – tájékoztatott Papp-Kunkli Nóra, a megyei katasztrófavédelem szóvivője.

HBN


Karambol a 47-esen, három ember megsérült

Az elsődleges információkkal szemben nem ketten, hanem hárman sérültek meg szombat este a 47-es főúton, Darvas belterületén történt balesetben – tudta meg a Hajdú-bihari Napló.