Ügyeleti hírek

2020.05.30. 13:17

Lovat gázoltak a 4-es főúton

A Látóképi-tónál pedig lángba borult a nádas.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Garázsra dőlt egy tizenkét méteres fa péntek délelőtt Balmazújvároson, a Szemere Klára utcában. A helyi önkéntes és önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész eltávolították el a fát.

Szintén egy megdőlt fa veszélyeztette a közúti forgalmat a debreceni Szabó Kálmán utcában, ahová a cívisvárosi hivatásos tűzoltók vonultak, és teljes útzár mellett motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Összeütközött egy rakomány nélküli kamion és egy személyautó Berettyóújfalu külterületén péntek délután. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. Az ütközésben nem sérült meg senki.

Egyhektárnyi területen, foltokban égett a nádas és a gaz Hajdúszováton, a Görgey utca végében. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet.

Felcsaptak a lángok Debrecen külterületén, a Látóképi-tó mögötti területen, ahol foltokban égett a nádas két hektáron. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal szüntették meg a tüzet.

Lovat gázolt egy személyautó tegnap késő este Debrecen külterületén, a 4-es számú főúton. A balesetet észlelték a debreceni hivatásos tűzoltók, akik éppen vezetési gyakorlatot tartottak. Az ütközés következtében az autó az árokba hajtott, az állat pedig elpusztult. A tűzoltók áramtalanították a járművet. A személyautó vezetője a balesetben nem sérült meg – tájékoztatta lapunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 17 személyt állítottak elő, közülük 7 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában