Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.18. 13:24

NAP ELŐFIZETŐJE Agócs Jánosné

<p>Nyíregyháza – A nyíregyházi Agócs Jánosné évtizedek óta olvasója a Kelet-Magyarországnak. Előfizetői hűségét gazdag ajándékcsomaggal köszönte meg nemrégiben szerkesztőségünk.</p>

A 78 esztendős Anna néni egészségi állapota nem tette lehetővé, hogy személyesen vegye át ajándékát, ezért veje, Puskás György tette meg.

– Az idők során nagyon a szívükhöz nőtt a megyei napilap. Apósom, aki sajnos nemrégiben elhalálozott, nagyon szerette a Keletet. Várta a kora reggelt, elsétált a postaládához, majd együtt láttak neki az olvasásnak anyósommal.

Betűről betűre átnéztek minden cikket, majd közösen értékelték ki az olvasottakat. Szinte órákig elbeszélgettek politikáról, gazdaságról, a város és az utca emberének problémáiról.

Anna néni most is hűséges kedvenc napilapjához, a téli időszakban többnyire otthon van, sok ideje jut olvasgatni. A délutáni szieszták alkalmával veszi kézbe az újságot, a legfrissebb híreket és kommentárjait immár velünk, szeretett családtagjaival osztja meg – mondta el Puskás György.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!