Terry Black: Daróczi Dávidnak még vannak titkai

Terry Black: Daróczi Dávidnak még vannak titkai
– Nem betegeskedett, volt pénze, és nem ölte meg magát – mondta Terry Black a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor fevételén.

A 90-es években kezdődött a barátságuk, sőt szegről-végről rokonok is. Terry Black a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának tegnapi felvételén mesélt Daróczi Dáviddal kapcsolatban, és hangot adott meggyőződésének, hogy a volt kormányszóvivő nem lett öngyilkos.

– A rendőrségi vizsgálatok nem találtak semmit a szervezetében, azaz nem szedett gyógyszereket. Mert nem volt beteg – mondta Terry Black – írja a Borsonline.

Tudni véli az egykori transzvesztita előadóművész, hogy milyen nevet írt Daróczi Dávid édesapja Hajdú Péter műsorában a papírlapra – Terry Black most ugyanott elmondta, hogy ő gyanús fényképeket is kapott. Az előadóművész szerint a meleg-téma kitaláció, és Daróczinak nem voltak anyagi gondjai.

Daróczi Dávid tragédiájának hajnalán hozzá e-mail érkezett, melyben két gyanús fénykép volt. Egyiken egy fiatalember látható, akiről az előadóművész is úgy gondolja, köze lehet Daróczi halálához – írja a Napi Ász.

Az előadóművész azt is elmondta, hogy ő sejti, kinek a nevét írta le arra a papírra Choli bácsi Hajdú műsorában – akinek köze lehet Daróczi Dávid tragédiájához. Olyasvalakiét, akinek a fényképét most ő, Terry Black megkapta. Úgy véli, hamarosan ki fog derülni az összefüggés, mert abban biztos, hogy kell lennie – fogalmazott a sztár.

Terry Black szerint egyébként szó sincs róla, hogy Daróczi Dávid meleg lett volna, ami az utóbbi időben pletyka szinten terjedt. Rengeteg pénzt szórt el melegbárban – ismételte meg az egyik szalagcímet, majd hozzátette: ez még nem jelenti azt, hogy homoszexuális volt.

Ezzel az erővel a fél ország meleg lehetne – vélte Terry, aki szerint a lányok azért járnak ilyen helyekre, mert ott nem cseszegetik őket a pasik, a férfiak pedig úgy gondolják, nagyobb eséllyel tudnak becsajozni egy ilyen helyen. A melegtéma Terry Black szerint csak egy felkapott bulvárhír.

Terry Black arról is beszámolt, hogy Daróczi Dávidnak nem lehettek anyagi gondjai. Novemberben akarta megvenni ugyanis tőle a zuglói lakását, amire megvolt a vételár is, melyben megállapodtak, azaz harmincmillió forint. A teljes beszélgetés vasárnap este látható a Tv2-őn – adta hírül a Napi Ász.

Folytatás és részletek a ma.hu oldalán >>>