Természeti katasztrófák károsultjainak akciós trapézlemez

Az elmúlt hetekben Magyarországon több természeti csapás is tetemes károkat okozott a házakban. A szélvihar egész tetőket tépett le, a jégeső lyukakat ütött a tetőfedő anyagba, kerítések mentek tönkre az árvíz útjában.

Ezeknek a károknak a kijavítása jelentős anyagi áldozatot kíván magánszemélyektől és vállalkozásoktól egyaránt. Sajnos a legtöbb károsultnak biztosítása sincs, így a tetők cseréje, javítása önerőből nagyon megterheli a családi kasszát.


forrás: www.rtlhirek.hu

Akciós trapézlemez a Metál-Sheet Kft. kínálatából.

A debreceni telephelyű trapézlemez, cserepeslemez és szendvicspanel gyártó és értékesítő vállalkozás vonzáskörzetében találhatók azok a települések, amelyeket leginkább súlytották a természet erői.

Ezért a Metál-Sheet Kft. akciós trapézlemezt kínál a bajba jutottaknak. A trapézlemez 40mm profilmagasságú, 1000mm hasznos szélességű lemez, amit igény szerinti hosszú táblában gyártanak, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben lehessen a tetőt lefedni.

40-es trapézlemez

trapézlemez 40mm bordamagassággal

A 20mm bordamagasságú trapézlemez általában 0,4-0,6mm vastagságban kerül a piacra, amit oldalfalakra, belső-külső burkolásra, kerítésekhez, tetőkre gyártanak.

20-as trapézlemez

trapézlemez 20mm bordamagassággal

A Metál-Sheet Kft.évek óta gyárt trapézlemezt, cserepeslemezt, C és Z profilokat, gipszkartonprofilokat, sőt idén szendvicspanel gyártásába is kezdett.

Szendvicspanel

szendvicspanel

A Metál-Sheet Kft az acéllemez gyártásban szerzett tapasztalata alapján kiváló választást jelent nemcsak azok számára, akik a viharkárokat kívánják kijavítani, hanem azoknak is, akik építeni, vagy felújítani készülnek tetőt, kerítést, csarnokot.