Térfigyelők az útkereszteződésekben

Hajdúdorog – A napokban helyezték üzembe azt a térfigyelő kamerarendszert Hajdúdorogon, amelynek elhelyezéséről az elmúlt év decemberében döntött a város képviselő-testülete.

A polgármester kezdeményezésére 12 darab kamera került ki a város forgalmas csomópontjaiba, nagyobb útkereszteződéseibe. Az ünnepélyes átadáson Csige Tamás polgármester elmondta: többször nyújtottak be pályázatot a rendszer kiépítésére, de a város közbiztonsági mutatóinak javuló tendenciája miatt azok sajnos nem nyertek. Az önkormányzat a takarékos gazdálkodásának köszönhetően önerőből valósította meg a közel 3,5 millió forintos beruházást. A kamerarendszer a tesztüzem időszaka alatt kiválóan működött. A településen a 2016-ban további 10 térfigyelő eszköz rendszerbe állását tervezik.

HBN–MA0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés