Tényői tragédia: Nem voltak idegen lábnyomok Tényőn

A Bors szerint titokzatos lábnyomokat találtak Tényőn. A megyei rendőrkapitányság közleményben tudatta, nem voltak idegen lábnyomok a helyszínen – írja a kisalfold.hu.

A Bors írása szerint “a ház garázsajtója egyébként önműködően záródik, így ha onnan kijött valaki, nem maradt utána nyom. Mivel a lakás belülről volt bezárva, így a tettes azt a látszatot tudta kelteni: családi dráma történt. Csakhogy a helyszínelők a garázsban idegen lábnyomot rögzítettek, amiről szintén nem beszélnek. Egy biztos: nem Kolosé volt.”

A megyei rendőr-főkapitányság nem erősítette meg az országos médiában megjelent, tényként közölt találgatásokat, amelyek szerint idegen lábnyomot találtak a március 15-én Tényőn történt családi dráma helyszínén. A nyomozást meg valóban nem zárták le, ugyanis a kisalfold.hu információja szerint vannak még olyan szakértői vizsgálatok, amelyeknek nem ismertek az eredményei.

A főkapitányság szóvivője, Kocsis Tünde alezredes a kisalfold.hu megkeresésére úgy nyilatkozott: - A megyei rendőr-főkapitányság – több emberen elkövetett emberölés gyanúja miatt – igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálja a Tényőn történt tragikus bűncselekmény körülményeit.

A rendőrség a sajtótájékoztatón elmondottakat a helyszíni szemle során rögzített nyomokra és elsődleges szakértői véleményekre alapozza, amelyeket a büntetőeljárás során eddig beszerzett személyi és tárgyi bizonyítékok is alátámasztanak.

- A folyamatban lévő igazságügyi szakértői vizsgálatok a bűncselekmény részletes történéseit hivatottak igazolni. A rendőrség az általa megállapított tényekről tett bejelentését fenntartja, a médiában megjelenő álhíreket, feltételezéseket a bizonyítékok beszerzéséig nem kommentálja. A nyomozás befejezéséről tájékoztatjuk a közvéleményt – nyilatkozta Kocsis Tünde.

Az idegen lábnyomokra vonatkozó információt az alezredes nem erősítette meg, a kisalfold.hu úgy tudja idegen lábnyomot nem rögzítettek a dráma helyszínén.

Forrás: kisalfold.hu