Személyi sérüléssel járó baleset Furta és Komádi között

Akt.:
Furta, Komádi – Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 4219. számú út Furta és Komádi közötti szakaszán.


16:09 – Teljes útlezárás a 4219. számú úton

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. február 19-én 15 óra 30 perc körüli időben a 4219. számú úton egy személygépkocsi haladt Furta irányából Komádi felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között az árokba hajtott.

A balesetben ketten sérültek meg. A gépkocsiban utazó nőt és gyermeket a mentőszolgálat munkatársai helikopterrel kórházba vitték.

A rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az út balesettel érintett szakaszát, a terelés nem megoldott.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek!


16:22 – Félpályán megindult a forgalom a 4219. úton

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, 2014. február 19-én 15 óra 30 perc körüli időben a 4219. számú úton egy személygépkocsi haladt Furta irányából Komádi felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között az árokba hajtott.

A balesetben ketten sérültek meg. A gépkocsiban utazó nőt és gyermeket a mentőszolgálat munkatársai helikopterrel kórházba vitték.

A rendőrök a balesettel érintett útszakaszon feloldották a teljes útlezárást és a járműforgalom 16 óra 15 perctől félpályán közlekedhet.


– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: , , ,