Teljes hosszában felújítanák a Laktanya utcát

Akt.:
Hamarosan megújulhat a Laktanya utca
Hamarosan megújulhat a Laktanya utca - © Fotó: Matey István
Debrecen – A Laktanya utca útburkolatának teljes, járdaburkolatának részleges felújítására írt ki tendert Debrecen önkormányzata – olvasható az uft.hu-n.

Hamarosan folytatódhat az útfelújítások sora Debrecenben: az önkormányzat a Laktanya utca útburkolatának teljes, járdaburkolatának részleges felújítására írt ki közbeszerzést, ami a pénteki Közbeszerzési Értesítőben jelent meg – áll az uft.hu-n.

A cikk szerint a cégek augusztus 17-éig tehetnek ajánlatot. Amennyiben eredményes lesz a közbeszerzés, a nyertessel megkötött szerződés időtartama négy hónap lesz, ennyi idő alatt végezni kell a munkával.

l9Fotó: Matey István

A 722 méter hosszú út a Hadházi és a Kassai utakat köti össze; nagyobb részén két-, kisebb részén egyirányú.

Forrás: uft.hu


A vasúti átjárónál már csökkent a várakozási idő
Debrecen - A közlekedésfejlesztési program részeként befejeződött a Gázvezeték utca korszerűsítése. Idén márciustól a Gázvezeték utca átalakításáért „izgulhattunk”. Arról, hogy azon a részen milyen átalakításokat végzett a kivitelező, hétfőn tájékoztatott Komolay Szabolcs alpolgármester. Összessé...

Debrecen - Az Új Főnix Terv kiemelt figyelmet fordít a közlekedés feltételeinek folyamatos javítására: 2016-ban rekordösszeget, 2,1 milliárd forintot költött a debreceni önkormányzat 52 útszakasz nagy felületű aszfaltozására és 11 új út megépítésére. Ezen útfelújítások garanciális ideje hamarosan...