Telekom – PM: a kormány Orbán kedvenc zenésze helyett az ország bajaival foglalkozzon

Budapest – A Párbeszéd Magyarország (PM) csütörtökön arra szólította fel a kormányt, hogy tartsa tiszteletben a magáncégek döntéseit és “közfelháborodást okozó kedvencük megvédése” helyett inkább a becsülettel dolgozó emberekkel és az ország valós problémáival foglalkozzon.

Az MTI-hez eljutatott közleményében a párt arra reagált, hogy Kovács Zoltán kormányszóvivő bejelentette: a kormány utasította az összes minisztériumot és minisztériumi háttérintézményt, hogy mondják fel mobilinternetes előfizetői szerződéseiket a Magyar Telekommal, miután a cég felmondta támogatói szerződését Kovács Ákos énekessel.

A PM megdöbbentőnek nevezi, hogy a kabinetnek a kormányüléseken “nincs jobb dolga, mint gazdasági háborút indítani egy miniszterelnöki kedvenctől indokoltan megvont magáncéges szponzoráció miatt”.

Miközben négymillió magyar a létminimum alatt él, félmillió pedig már külföldre távozott, a kormány lerohasztotta a magyar egészségügyet, ebek harmincadjára juttatta a magyar oktatást és nem továbbra sem tesz érdemi lépéseket a súlyos nélkülözésben tengődő milliók élethelyzetének javítására, ha a miniszterelnök kedvenc zenészéről van szó, azonnal lép – jelentik ki.

– MTI –

Címkék: ,