Telefonált, ideges lett, odacsapott

Telefonált, ideges lett, odacsapott
© Illusztráció: HBN archív
Nádudvar – A hajdúszoboszlói rendőrök vádemelést javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint Nádudvaron bántalmazott egy helyi férfit.

A nyomozás adatai szerint 2015. március 1-jén 2 óra 30 perc körüli időben S. Béla Nádudvaron, az Ady téren telefonált miközben idegesen kiabált, majd dühében egy éppen arra járó helyi férfit előzetes szóváltást követően az arcán megütött. A sértett egy éppen a közelben teljesítő rendőröktől kért segítséget, akiknek elmondta, mi történt, amelyet követően a járőrök orvoshoz vitték, majd kihallgatták a sérült férfit. A nyomozók adatgyűjtést végeztek és a beszerzett adatok alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 19 éves nádudvari férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak. A helyi lakos beismerő vallomást tett és elmondta, hogy azért ütötte meg a sértettet, mert ideges volt.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelttel szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek megküldte.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés