Tekintsünk vissza a vasárnapra!

Tekintsünk vissza a vasárnapra!
Hajdú-Bihar – Nem állt meg, sőt, beindult az élet vasárnap a megyében. Mutatjuk a részleteket!


Hollandok nyerték a Traktorhúzó Európa Kupát
Hajdúböszörmény – A hajdúböszörményi Traktorhúzó Európa Kupa győztese: Light modified kategória, Double Srcreaming nevű holland csapat. Gratulálunk!

traktoros


Régimódi „lánglovagok” vetélkedtek Balmazújvárosban
Balmazújváros – Vasárnap délelőtt 10 órakor kezdődött a felvonulás Balmazújvárosban, ahol ismét összegyűltek az Országos Hagyományőrző Tűzoltóverseny és Kocsikiállítás résztvevői.

tuzoltocska


Tejfehér gazdaság szükséges
Hajdúböszörmény – Többek közt áfacsalásokról is szó esett a hazai tejpiac helyzetét értékelő kerekasztal-beszélgetésen pénteken Hajdúböszörményben, mely a IV. Hajdúsági Expo keretében, a Portfolio szervezésében megrendezett Kelet-Magyarországi Agrárfórum záróprogramja volt.

Feature On Milk Farming


Tihanyi Sándor, a velünk élő történelem
Debrecen – A versenyhez közeledvén a sokszoros nyertes Tihanyi Sándor elevenítette fel nekünk a Debrecen Nagydíj történetét.

subi_


A hajdú-bihari vendéglátóhelyek harmada gázos
Hajdú-Bihar – Nyári ellenőrzéseket tart a megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőség. Az már most egyértelmű, hogy bizony rengeteg vendéglátóhelyen gáz van.

illu


Elesett és meghalt egy biciklis Debrecenben a Hatvan utcán
Debrecen – Az eddigi információk szerint az 54 éves férfi elesett a biciklijével, jelenleg folyik a vizsgálat a baleset körülményeinek a tisztázására.


Baleset történt Józsa és Hajdúböszörmény között
Hajdúböszörmény, Debrecen-Józsa – Egy személygépkocsi és egy mező- gazdasági vontató ütközött össze, amely során négyen is megsérültek.

baleset

hirdetés