Tekerjük vissza a pénteki nap filmjét!

Tekerjük vissza a pénteki nap filmjét!
Hajdú-Bihar – A hétvégi lazítás előtt még alaposan meghúztuk a pénteket, rengeteg cikket tálaltunk Önöknek. Lássuk, hogy ezek közül melyek voltak a legnépszerűbbek.


Az már most látszik, hogy a felújított víztorony a Nagyerdő egyik gyöngyszeme lesz
Látványos fényjáték kísérte a Nagyerdő Pallagi úti részén található, frissen felújított víztorony átadó ünnepségét csütörtök este.

viztorony2


Közel hatvan embernek ad munkát a debreceni tubusgyár új üzemcsarnoka
Debrecen – Ötmilliárd forintos beruházással bővítették a kishegyesi úti tubusgyárat.

szijjarto


Fotók: Debreceni variációk a déli határzárhoz
Segítünk az országnak tippeket adni, hogyan is nézzen ki a déli határon felépülő kerítés. A cívisvárosban számos ötletet találtunk, ami hasznos lehet.

hatarzar


“Komcsi” válságos állapotban
Debrecen – Válságos az állapota, jelenleg géppel lélegeztetik, és a debreceni Kenézy Kórház intenzív osztályán ápolják Komáromi Gábort, ismertebb nevén Komcsit, a debreceni szurkolótábor vezéregyéniségét.

komcsi


Hajrá Loki! Európa Liga és bajnokság kezdődik – belépők, bérletek
Június 27-én 9 órától kezdődik az Európa Liga (EL) selejtezőjére és az NB I 2015/2016-os szezonjára szóló bérletek és belépők árusítása. A DVSC több, új kedvezményt vezet be. A július 2-i, a Nagyerdei Stadionban sorra kerülő nemzetközi kupameccsre történő jegyvásárlás feltételeit közöljük elsőként.

lokifoold


Összegyűjtöttük az elsősegélyt tanulók aranyat érő elszólásait
Ahol vizsga, ott vizsgadrukk, s ahol vizsgadrukk, ott aranyköpés is „terem”. Amikor a tanulók mindenen túl vannak, s kezükben a tanúsítvány, együtt nevethetnek az elszólásokon, melyek időnként talán aggodalomra adhatnak okot, legtöbbször persze csupán az izgalom szülöttei.

elsos


Formában van Papp Melinda, a hajdúdorogi fitneszes bombázó
Papp Melinda tavaly robbant be a hazai fitnesz életbe, s nem is akárhogyan: négy versenyen állt pódiumra, s valamennyi viadalon őt látták a legszebbnek az ítészek.

papp3


Ezt adja a debrecenieknek az utolsó júniusi hétvége
Végre megnyílik a Nagyerdei Víztorony, de ezen kívül is rengeteg program várja az éjszaka népét Debrecenben. És talán már az időjárás sem nyomja majd rá a bélyegét erre a hétvégére.

viztorony