Őrizetben a diákokat videóval rémisztgető téglási férfi

Őrizetben a diákokat videóval rémisztgető téglási férfi
© Fotó: Pixabay
Budapest, Téglás – A rendőrök elfogták azt a 23 éves férfit, aki egy budapesti általános iskola diákjait rémítette meg a videójával – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága bejelentés alapján 2018. december 4-én zaklatás miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki magát szellemnek mondva olyan videót terjesztett novemberben, melyben megöléssel fenyegette meg azt, aki a videót megtekintés után nem küldte tovább. A felvétel több budapesti diákot felzaklatott, bennük félelmet keltett – olvasható a rendőrség honlapján.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményekét a rendőrök a bűncselekmény elkövetőjeként azonosítottak egy 23 éves téglási férfit, akit 2018. december 6-án este otthonában a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak, majd előállították a VI. kerületi Rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit zaklatás vétség elkövetésének miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a bűncselekmény elkövetését beismerte, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.Téglás.
HAON.HU


hirdetés