Küldjön hírt! – Megnyílt Kopócs Éva tárlata Tégláson

Kopócs Éva
Kopócs Éva - © Fotó: Téglási Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény
Téglás – „Csak Nő?!”címmel szerda délután rendezték meg a Téglási Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény szervezésében Kopócs Éva újrahasznosító designer önálló kiállítása, mellyel az intézmény női tehetségeket, alkotókat bemutató rendezvény-sorozata keretében a város nőnapi eseményeihez kapcsolódott.

Ebből az alkalomból Téglás Város Polgármesteri Hivatalát, és a település közösségének férfi tagjait képviselve Veres Miklós, a pénzügyi iroda vezetője köszöntötte a jelenlévő hölgyeket.

Ezt követően Dr. Mojzesné dr. Székely Katalin nyugalmazott egyetemi docens, szociológus divattörténeti áttekintésében utalt a kiegészítők fontosságára, és az évszázadok során betöltött szerepükre,majd Németi Katalin intézményvezető beszélt a négygyermekes családanya példaértékű törekvéseiről, céljairól, és az örökké újat álmodó, alkotó ember önmegvalósításáról.

Az újrahasznosított anyagokból készült, egyedi termékek a Debreceni SZC Könnyűipari Szakiskola divat- és stílustervező tagozata diákjainak saját ruhakollekcióinak kiegészítőiként egy látványos divatshow-ban keltek életre.

A tárlatot az érdeklődők március 23-ig tekinthetik meg a könyvtár nyitvatartási rendjében. Mindenkit szeretettel várunk!

– Téglási Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény –Téglás.
HAON.HU


hirdetés