A téglási halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A téglási halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség
© Fotó: police.hu
Téglás – A debreceni rendőrök egy közlekedési balesettel kapcsolatban kérik a lakosság segítségét – olvasható a police.hu-n.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A közleményből kiderül: a rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi közlekedett 2018. november 20-án 6 óra körül Téglás külterületén, a 4901-es számú úton. Mint írják, a sofőr haladása során nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a gépjárműve sebességét, és elütött egy vele azonos irányba közlekedő kerékpárost. A balesetben a biciklis olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

teglas2Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.


Téglás - Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy személygépkocsi és egy kerékpáros Téglás közelében. A kerékpáros a helyszínen életét vesztette – közölte a Hajdú-Bihari Rendőr-főkapitányság. Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2018. november 20-án 6 óra 30 perc körül T...Téglás.
HAON.HU


hirdetés