360 fokos videó: a Napló arcát is megválasztották a szépségversenyen

Akt.:
360 fokos videó: a Napló arcát is megválasztották a szépségversenyen
© Fotók: Derencsényi István
Debrecen – Rácz Helgának teljesülhetett az álma és a Miss Perfect Hungary királynőjeként távozhatott az estélyről.

A nyíradonyi Borostyán Med Hotelben pénteken rendezték a Miss Perfect Hungary szépségverseny döntőjét. A zsűri célja volt egy olyan lányt választani, aki képes valóra váltani az álmait, aki nem csak szép, hanem intelligens, kommunikatív, ambiciózus és fitt. Emellett megjelenésével, gondolkodásmódjával és értékrendjével kiemelkedik. A nyertes ugyanis, egy éves felkészülést követően 2019 júliusában Los Angelesben képviseli majd hazánkat a világszintű megméretésen. Az ítészek pontszámai alapján Rácz Helga lett a győztes a tíz – korábbi rendezvényeken kiválasztott – jelölt között.

szepsegverseny2Fotó: Derencsényi István

– Nagyon szép este volt, nagyra becsülöm azokat, akik bármilyen tevékenységet profi módon végeznek. Láttunk egy színvonalas programot, gratulálok azoknak, akik szervezték – fogalmazott dr. Halmosi Zsolt, rendőr vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány rendészeti-helyettese, a zsűri elnöke. Szerinte az esemény üzenete: legyen büszke az ország arra, hogy ilyen gyönyörű lányai vannak. Elmondta, rendkívül nehéz volt a döntés és bízik abban, hogy a jelen lévők értékítéletével találkozik a zsűri döntése.

Az est fénypontja

A győztes kihirdetése előtt, a két udvarhölgy neve hangzott el: Szikra Andrea, a harmadik, míg Belánszky Bianka a második helyezésnek örülhetett. Ezt követően jelentették be a Miss Perfect Hungary nyertesét, Rácz Helgát.

szepsegverseny1Fotó: Derencsényi István

– Nagyon szépen köszönöm, meglepődtem, nem tudom hova tenni ezt az érzést. Várom már, hogy az elkövetkezendő egy évben mi fog velem történni, izgatott vagyok és egyenlőre nem tudom feldolgozni, hogy nyertem, ehhez kell még pár nap – nyilatkozta a miskolci Rácz Helga, aki először indult szépségversenyen.

Egy évig képvisel

Egy lány sem távozott üres kézzel, hiszen a számtalan különdíj gazdára talált, köztük a Napló arca elismerés, amit Bódi Adrienn vehetett át Boros Norberttől, a Hajdú-bihari Napló főszerkesztőjétől.

– Köszönöm, nagyon boldog vagyok. Hihetetlen érzés, hogy itt van tíz döntős lány és közöttük hallom a saját nevem. Azt hiszem, egyszer az életben ezt minden nőnek át kellene élnie – mondta Adrienn, aki arcát adja egy éven át a napilap kreatív anyagaihoz, marketingfotóihoz. Úgy fogalmazott: „Nem görcsöltem rá egyáltalán, azért jöttem, hogy nagyon jól érezzem magam, bármi is legyen a vége.”

– Nagy Dóra/Hírek 360 –


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


Debrecen - Egy divatbemutató keretében hivatalosan is bemutatkozott a zsűri és a közönség előtt a Miss Perfect Hungary tíz döntőse szerdán este. A készülődést egy korábbi videóban láthatták, most mutatjuk ennek eredményét. A szépségkirálynő-jelöltek kétféle estélyiben, egy lazább utcai szettben, ...

Debrecen - A döntős lányoknak venniük kell az akadályokat, ha a dobogó legfelső fokára akarnak lépni. A Miss Perfect Hungary Szépségverseny nem ért véget a hétvégén, valójában akkor kezdődött el csak igazán. A Family Perfect Day Fitness-, Egészség-, Szépség- és Divat Fesztiválon megrendezett válo...

Debrecen - Királylányos, habos-babos ruhában újra kislánynak érezték magukat a szépségek. Kezdetét vette a Miss Perfect Hungary szépségverseny felkészülési időszaka. A tíz döntős lányt a Family Perfect Day Fitness-, Egészség-, Szépség és Divat Fesztiválon a Kerekerdő Élményparkban vasárnap válasz...Téglás.
HAON.HU


hirdetés