Távozik Erdélyi Mónika a Reggeliből

Erdélyi Mónika
Erdélyi Mónika
Pénteken láthatják utoljára a nézők Erdélyi Mónikát és Hujber Ferencet a Reggeliben.

A döntést Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója az alábbiakkal indokolja:

Leültünk Mónikával és áttekintettük az elmúlt fél évet, és közös megegyezéssel arra a döntésre jutottunk, hogy nem folytatjuk tovább a Reggeliben a közös munkát.
Mónika személyében egy értékes műsorvezetőtől búcsúzunk, a nevével fémjelzett show az elmúlt 9 évben kiemelkedő eredményt ért el, a délutáni műsorsávban hosszú éveken keresztül nem talált legyőzőre. A mostani döntés természetesen nem zárja ki azt, hogy Mónika a jövőben feltűnjön az RTL Klub képernyőjén. Mónika helyére nem érkezik új női műsorvezető, a Reggeli vezetését két műsorvezető párossal oldjuk meg.

Mónika helyére nem érkezik új női műsorvezető

Mivel Csonka András és Szujó Zoltán évek óta a csatorna meghatározó arcai és összeszokott párost alkotnak Liluval és Ördög Nórával, úgy döntöttünk, hogy a továbbiakban ők négyen ébresztik a nézőket. Hujber Ferencnek köszönjük az eddigi munkát és természetesen, ha testhezálló feladatot találunk számára, akkor számítunk rá.

A programigazgatóval közösen döntöttünk úgy, hogy nem folytatom tovább a Reggeliben. Amikor megtudtam, hogy két műsorvezető párosban gondolnak, megerősítette bennem azt a gondolatot, ami már egy ideje foglalkoztatott, hogy más szerepben is kipróbáljam magam. A héten vezetek utoljára műsort, aztán pihenni szeretnék, és még több időt tölteni a gyermekeimmel. Természetesen meghatározó időszak volt az életemben az elmúlt 10 év, jelentős sikereket értem el és életreszóló barátságokat kötöttem. Mindig szívesen fogok visszagondolni erre az időszakra, emlékezetes fejezet zárult le az életemben, de akik ismernek tudják, hogy már az új kihívásokon gondolkodom. – nyilatkozta Erdélyi Mónika

Hujber Ferenc így reagált: Elfogadom a csatorna döntését, nekem ez egy nagyon érdekes kirándulás volt a televíziózás világába, de én alapvetően színész vagyok. Hálás vagyok a lehetőségért, de mostantól igyekszem a színészi feladataimra koncentrálni.

Forrás: RTLSajtóklub