Távközlési szolgáltatások összehasonlításával bővül a Netrisk.hu

Budapest – Távközlési szolgáltatások egyszerű összehasonlítását és megrendelését is lehetővé tévő szolgáltatással bővül a Netrisk.hu online biztosításközvetítő portál kínálata.

A társaság csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a távközlési üzletág alapja a Netrisk.hu által átvett Internetet.hu oldal, amelyen országosan csaknem 50 társaság televíziós, internetes és telefonszolgáltatási ajánlatai hasonlíthatók össze gyorsan, áttekinthető formában, rejtett költségek nélkül.

Az ajánlatok mintegy 80 százaléka már jelenleg is közvetlenül megrendelhető az oldalon – írták.

Sebestyén László, a Netrisk.hu vezérigazgatója a közlemény szerint elmondta: terveik szerint a szolgáltatás már a közeljövőben számos, a szolgáltatók, illetve az előfizetők számára további előnyt biztosító fejlesztéssel gazdagodik.

A Netrisk.hu a távközlési üzletág jelentős forgalom elérésével számol: már a következő időszakban évente több tízezernyi – lakossági, illetve kis- és középvállalati körből egyaránt érkező – ügyféligényt kíván kiszolgálni.

A több mint egymillió regisztrált ügyféllel rendelkező cég biztosításközvetítő alaptevékenységén túl két éve banki termékek összehasonlítását, tavaly nyáron egyebek mellett utazási ajánlatok és kedvező árú repülőjegyek kiválasztását és vásárlását tette lehetővé felületén.

– MTI –
hirdetés