Tavaszi Mihály-napi forgatag

Akt.:
Tavaszi Mihály-napi forgatag
Debrecen – Csodálatos napsütés, finom falatok, hűsítő italok és gyermekprogramok a debreceni vásáron.

Idén is hatalmas volt az érdeklődés a tavaszi vásáron, rengetegen kilátogattak a Böszörmény útra és környékére, hogy a napsütés mellett élvezhessék a Mihály-napi vásár nyújtotta kínálatot. A megszokottak szerint ezerféle portékából válogathattak a kíváncsiskodók.

Hagyományőrző vásár

Az évente kétszer megrendezett országos rendezvény az idei évben sem tért el a háromszáz éves piaci hagyományaitól. A szabadtéri kirakodóvásáron mosolygó arcokkal és elégedett tekintetekkel találkozhattunk, amely egész hétvégén várta a vendégeket finom falatokkal és hűsítő italokkal.

1l2a1366
Fotók: Matey István

A hömpölygő tömeget az árusok tárt karokkal fogadták, és akciókkal kápráztatták el a kikapcsolódni vágyókat. Közel 50 ezer négyzetméteren sétálhattak és nézelődhettek a vásárlók, emellett színesebbnél színesebb választékkal találkozhattak.

Gyönyörű alkotások

A gyerekek sem unatkoztak, hiszen a bohócok bárhol felvidították őket, a kézzel készült ékszerek szerelmesei is rácsodálkozhattak a gyönyörű alkotásokra. Katonai fegyverek köszöntek ránk, valamint egyedi mintájú pólókhoz is hozzájuthattunk. Élőszobrokkal fotózkodhattunk, különféle játékokat próbálhattunk ki a tavaszi nagyvásáron Debrecenben.

NE