Taskó Attilával újra számolni kell

Taskó Attilával újra számolni kell
Taskó Attilával újra számolni kell - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A KZ Invest Kupa legutóbbi, 3. fordulójának a debreceni salakmotor stadion adott otthont, ahol a 112 rajthoz álló versenyző közül bőven akadtak olyanok, akik Ladával vagy BMW-vel vágtak neki a 3×3 körös megmérettetésnek, így nem maradt el a szemet gyönyörködtető, látványos keresztben autózás sem.

A legtöbben minden hiba nélkül abszolválták a kb. 3600 méteres versenytávot, de sajnos volt rá példa, hogy megtréfálta a csúszós talaj a vezetőket. Érdekesség, hogy a Rallye2 bajnokság élmezőnyébe tartozó Sipos Zoltánnak és BMW-jének minden igyekezetük ellenére csak kategória harmadik hely jutott a kőkemény mezőnyben, Bődi Sándornak pedig hatalmas szurkolással köszönte meg a közönség, hogy egy centit sem ment egyenesen az oválpályán Zsigulijával.

A rendezvény pörgősen, tempósan, az időterveknek megfelelően alakult, amit az is elősegített, hogy a pálya remek állapotban volt, nem kellett sok időt tölteni a karbantartásával. A versenyen végül az a Taskó Attila diadalmaskodott, aki már tíz évvel ezelőtt is bajnokságot nyert, és most úgy tűnik, újra komolyan számolni kell vele. A hatalmas turbóval felszerelt Volkswagen Golfot hajtó Taskó mellé Parádi Róbert és Elek Gábor állhatott fel a dobogóra az abszolút értékelésben.

A KZ Invest kupasorozat augusztus 19-én folytatódik, Nyíregyházán.

HBN-SGSporthírek