Táskatolvajt keres a rendőrség

Táskatolvajt keres a rendőrség
© Fotó: police.hu
Debrecen – A Debreceni Rendőrkapitányság nyomozást folytat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – olvasható a rendőrség felhívásában.

A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettes 2019. március 26-án 15 óra 45 perc körül egy debreceni bevásárlóközpontban ellopott egy táskát, a benne lévő okmányokkal együtt. A bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható személyről felvétel készült. A feltételezett elkövető egy 40-50 év körüli, vörös hajú nő, aki fekete kabátot, fekete nadrágot, fekete cipőt, szürke és fehér színű sálat viselt – áll a police.hu-n.

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.