Táskát lopott, előzetesbe került

A kerékpár kosarából lopott
A kerékpár kosarából lopott - © Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság
Berettyóújfalu – A rendőrök elfogták és őrizetbe vették a tolvajt, akinek a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.


Egy helyi lakos 2014. február 2-án 10 óra 15 perc körüli időben haladt kerékpárjával a berettyóújfalui József Attila utcán, amikor egy szintén biciklivel közlekedő férfi kikapta a nő táskáját a kerékpárkosarából, majd azzal együtt elhajtott. A sértett az eset után egyből bement a városi rendőrkapitányságra feljelentést tenni.

A nyomozók a bejelentést követően azonnal a tettes felkutatására indultak. A rendőrök rövid időn belül igazoltattak egy 32 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A nyomozók elfogták és a kapitányságra előállították A. Istvánt, akit gyanúsítottként kihallgattak, őrizetbe vettek és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a Debreceni Járásbíróság 2014. február 4-én elrendelt.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a helyi lakossal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –