Tartozás miatt ütötte meg a nőt – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Tartozás miatt ütötte meg a nőt – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el, közülük 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Az egyenruhások 46 személyt állítottak elő, ebből 18 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetése miatt indított eljárást egy 53 éves férfi ellen, aki 2014. február 18-án 12 óra 30 perc körüli időben Debrecenben, a Bellegelő kertben az utcán egy tartozás miatt kiabálni kezdett egy nővel, majd a vita hevében ököllel megütötte az asszonyt.

A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök a nőhöz mentőt hívtak, a püspökladányi férfit pedig elfogták és a kapitányságra előállították. D. Lajost a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, amely során a férfi elismerte a cselekményt.

A rendőrök 2014. február 18-án 14 óra 30 perc körüli időben Hajdúhadházon, a 4. számú főúton tetten értek egy 28 és egy 40 éves nőt, akik anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínáltak az arra közlekedőknek. A járőrök elfogták és a kapitányságra előállították a szabálysértőket. A bökönyi lakosokat az egyenruhások tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt, meghallgatásukat követően, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –